SKIN GENESIS
REVITALIZÁLÓ ÉS MATTÍTÓ
HATÁSÚ ARCKRÉM
A Dermika Skin Genesis termékcsaládban a Föld egyik legrégebbi növényét – a mohát – kombináltuk kristálytiszta vulkáni eredetű termálvízzel, mely újjáéleszti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A Skin Genesis termékcsaládban lévő jótékony hatású aktív összetevők gondoskodnak a bőr optimális hidratáltságáról és felgyorsítják a regeneráló folyamatokat, ezáltal a bőr visszanyeri természetes ragyogását. A Skin Genesis ereje a természetes összetevőkön alapszik, amit a bőröd imádni fog.

A Skin Genesis Revitalizáló és mattító hatású arckrém egy könnnyű textúrájú termék, ami nappal és éjszaka egyaránt megfelelően ápolja a bőröd. A készítményben lévő moha kivonat egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, ragyogóvá teszi a bőröd.

Moha kivonat: Egy innovatív összetevő, melyet Physcomitrella patens mohából fenntartható módon nyernek ki. Egy adaptogén összetevő, amely javítja a bőr külső környezeti hatásokkal szembeni ellenállóképességét, növeli annak hidratáltságát és csökkenti a ráncok mélységét.

Vulkáni eredetű termálvíz: A franciaországi, régi vulkanikus területekről származó termálvíz a Föld belsejéből származó mikroelemekkel van dúsítva.

Mattító komplex: Az Enantia chlorantha növény kivonata és az oleanolsav együttesen csökkenti a faggyútermelődést és csökkenti a bőr kifényesedését.

Minden reggel és este masszírozd be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe!

50 ML