SKIN GENESIS
HIDRATÁLÓ ÉS NYUGTATÓ
HATÁSÚ SZEMKÖRNYÉKI KRÉM
A Dermika Skin Genesis termékcsaládban a Föld egyik legrégebbi növényét – a mohát – kombináltuk kristálytiszta vulkáni eredetű termálvízzel, mely újjáéleszti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A Skin Genesis termékcsaládban lévő jótékony hatású aktív összetevők gondoskodnak a bőr optimális hidratáltságáról és felgyorsítják a regeneráló folyamatokat, ezáltal a bőr visszanyeri természetes ragyogását. A Skin Genesis ereje a természetes összetevőkön alapszik, amit a bőröd imádni fog.

A krém hidratálja és nyugtatja a szemkörnyéki érzékeny bőrt, csökkenti a duzzanatokat, visszaadja a bőr ragyogását.

Moha kivonat: Egy innovatív összetevő, melyet Physcomitrella patens mohából fenntartható módon nyernek ki. Egy adaptogén összetevő, amely javítja a bőr külső környezeti hatásokkal szembeni ellenállóképességét, növeli annak hidratáltságát és csökkenti a ráncok mélységét.

Vulkáni eredetű termálvíz: A franciaországi, régi vulkanikus területekről származó termálvíz a Föld belsejéből származó mikroelemekkel van dúsítva.

Koffein: Az intenzív méregtelenítő hatású összetevő megköti a szabadgyököket, ezzel lassítva a szemkörnyék finom bőrének az öregedési folyamatait.

Ragyogó pigmentek: Csökkentik a „fáradt tekintetet”azáltal, hogy enyhe csillogást adnak bőrnek.

Minden reggel és este masszírozd be a már megtisztított szemkörnyéki bőrbe!

15 ML