SKIN GENESIS
ENERGIZÁLÓ HATÁSÚ
GÉLPAKOLÁS
A Dermika Skin Genesis termékcsaládban a Föld egyik legrégebbi növényét – a mohát – kombináltuk kristálytiszta vulkáni eredetű termálvízzel, mely újjáéleszti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A Skin Genesis termékcsaládban lévő jótékony hatású aktív összetevők gondoskodnak a bőr optimális hidratáltságáról és felgyorsítják a regeneráló folyamatokat, ezáltal a bőr visszanyeri természetes ragyogását. A Skin Genesis ereje a természetes összetevőkön alapszik, amit a bőröd imádni fog.

A Skin Genesis Energizáló hatású gélpakolás természetes formulája mennyei kényeztetést nyújt a bőröd számára. A bőröd friss, üde és ragyogó lesz.

Moha kivonat: Egy innovatív összetevő, melyet Physcomitrella patens mohából fenntartható módon nyernek ki. Egy adaptogén összetevő, amely javítja a bőr külső környezeti hatásokkal szembeni ellenállóképességét, növeli annak hidratáltságát és csökkenti a ráncok mélységét.

Vulkáni eredetű termálvíz: A franciaországi, régi vulkanikus területekről származó termálvíz a Föld belsejéből származó mikroelemekkel van dúsítva.

Lipid matrix: Visszaépíti a lipidréteget, ennek köszönhetően a bőr hidratáltabb lesz, valamint nyugtatja az irritációkat.

Niacinamid: Stimulálja a kollagén és ceramidok szintézisét, javítja a hidratáltságot és csökkenti a bőr természetes vízvesztését.

Minden reggel és este masszírozza be a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML