LUXURY CERAMIDES

RÁNCTALANÍTÓ ÉS REGENERÁLÓ
HATÁSÚ ARCKRÉM 50+

Innovatív ránctalanító hatású termékcsalád exkluzív összetevőkkel az érett bőr ápolására. A tökéletes komfortérzet elérésének érdekében a termékekben a ceramidokat, egyedülálló regeneráló hatású peptidekkel kombinálták, melyek javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint ránctalanító hatásúak. Az arany és a jázmin kivonat luxus érzést nyújt a termék használójának.

Hatás: Ez a ránctalanító és revitalizáló hatású arckrém, teljeskörű nappali és éjszakai ápolást nyújt az 50 év feletti nők részére. Csökkenti a ráncok láthatóságát, regenerálja és táplálja az érett bőrt.

Ceramidok: A természetes ceramidokhoz hasonlóan, javítják a bőr tápláltságát, hidratáltságát és újjáépítik az érett bőr lipidrétegét, megvédik a vízvesztéstől és a káros környezeti hatásoktól.

Biomimetikus zabolaj: Közel 1,5%-ban tartalmaz ceramidokat, valamint gazdag Omega-3 és 6 zsírsavakban, foszfolipidekben és E-vitamin származékokban, melyek védenek a kiszáradástól és nyugtatják a bőrt.

Aktív tripeptid: Egyedülálló összetevő, ami anti-ageing tulajdonságokkal rendelkezik. Ellazítja a mimikai ráncokat, így kevésbé lesznek láthatóak. Kisimítja a bőrt és csökkenti a ráncokat.

4% avokádó olaj: Gazdag zsírsavakban és A-, D és E-vitaminokban, javítja a bőr hidratáltságát és tápláltságát, támogatja a bőrbarrier működését, ennek köszönhetően az arcbőr visszanyeri puhaságát és simaságát.

2% makadámdió olaj: Gazdag zsírsavakban, A-, D- és E-vitaminokban. Hidratáló és tápláló hatású, javítja a bőrbarrier funkcióit, ennek köszönhetően visszaadja a bőr puhaságát és simaságát.

24K arany: Javítja a bőr rugalmasságát. Luxus érzetet biztosít a bőr számára a mindennapos ápolás során.

: Minden reggel és este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML