LUXURY CERAMIDES

RÁNCTALANÍTÓ ÉS FESZESÍTŐ HATÁSÚ
ARCKRÉM CERAMIDOKKAL 70+

Innovatív ránctalanító hatású termékcsalád exkluzív összetevőkkel az érett bőr ápolására. A tökéletes komfortérzet elérésének érdekében a termékekben a ceramidokat, egyedülálló regeneráló hatású peptidekkel kombinálták, melyek javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint ránctalanító hatásúak. Az arany és a jázmin kivonat luxus érzést nyújt a termék használójának.

Hatás: Ez a ránctalanító hatású arckrém, teljeskörű nappali és éjszakai ápolást nyújt a 70 év feletti nők részére. Csökkenti a ráncok láthatóságát, regenerálja és táplálja az érett bőrt.

Ceramidok: A természetes ceramidokhoz hasonlóan, javítják a bőr tápláltságát, hidratáltságát és újjáépítik az érett bőr lipidrétegét, megvédik a vízvesztéstől és a káros környezeti hatásoktól.

Biomimetikus zabolaj: Közel 1,5%-ban tartalmaz ceramidokat, valamint gazdag Omega-3 és 6 zsírsavakban, foszfolipidekben és E-vitamin származékokban, melyek védenek a kiszáradástól és nyugtatják a bőrt.

Tripeptid: Stimulálja a kollagén szintézisét, így megelőzi a bőr megereszkedését, csökkenti a ráncok láthatóságát.

4% édes mandulaolaj: Hidratálja és táplálja a bőrt, köszönhetően linolsav tartalmának, ami szükséges a ceramid-1 szintéziséhez, regenerálja és erősíti a bőrbarriert.

24K arany: Javítja a bőr rugalmasságát. Luxus érzetet biztosít a bőr számára a mindennapos ápolás során.

Minden reggel és este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML