LUXURY CERAMIDES

ÉJSZAKAI KRÉMPAKOLÁS
CERAMIDOKKAL

Innovatív ránctalanító hatású termékcsalád exkluzív összetevőkkel az érett bőr ápolására. A tökéletes komfortérzet elérésének érdekében a termékekben a ceramidokat, egyedülálló regeneráló hatású peptidekkel kombinálták, melyek javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint ránctalanító hatásúak. Az arany és a jázmin kivonat luxus érzést nyújt a termék használójának.

Hatás: Ez az éjszakai krémpakolás különleges krém-olaj formulával rendelkezik, ahogy a krém a bőrrel érintkezik, finom olajjá változik, ami regenerálja és táplálja a bőrt, csökkenti az öregedés látható jeleit. Érezhetően javítja a bőr komfortérzetét és megjelenését, kisimítja a ráncokat. Ébredéskor a bőr táplált, friss, selymes és regenerált lesz.

Ceramidok: A természetes ceramidokhoz hasonlóan, javítják a bőr tápláltságát, hidratáltságát és újjáépítik az érett bőr lipidrétegét, megvédik a vízvesztéstől és a káros környezeti hatásoktól.

Biomimetikus zabolaj: Közel 1,5%-ban tartalmaz ceramidokat, valamint gazdag Omega-3 és 6 zsírsavakban, foszfolipidekben és E-vitamin származékokban, melyek védenek a kiszáradástól és nyugtatják a bőrt.

Lipopeptid: Ránctalanító hatású peptid, ami stimulálja a hyaluronsav, valamint három különböző kollagén (I, III és IV) szintézisét a bőrben. Visszaállítja a bőr feszességét úgy, hogy belülről kisimítja a ráncokat.

15% makadámdió olaj: Gazdag zsírsavakban, A-, D- és E-vitaminokban. Hidratáló és tápláló hatású, javítja a bőrbarrier funkcióit, ennek köszönhetően visszaadja a bőr puhaságát és simaságát.

24K arany: Javítja a bőr rugalmasságát. Luxus érzetet biztosít a bőr számára a mindennapos ápolás során.

Minden este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML