LUXURY CAVIAR

RÁNCFELTÖLTŐ HATÁSÚ
ARCKRÉM KAVIÁRRAL 50+

A termékcsalád az értékes kaviár és fekete gyöngy hatóanyag kombinációján alapszik, melyet további értékes aktív összetevőkkel gazdagítottunk, amik hatékonyan küzdenek az öregedés jeleivel szemben és visszaállítják a bőr természetes, fiatalos ragyogását.

Hatás: A újrastrukturáló hatású arckrém gazdag formulájával visszaállítja a bőr feszességét és az érett bőr komfortérzetét. Teljeskörű nappali és éjszakai ápolást nyújt 50 év feletti nők részére.

2% kaviár kivonat: Aktív összetevő, mely gazdag értékes fehérjékben, lipidekben és vitaminokban, ennek köszönhetően hidratáló hatású és védi a bőrt a kiszáradástól, támogatja a regeneráló folyamatokat és küzd a szabadgyökökkel szemben. Sokoldalú jótékony hatásának köszönhetően az öregedés jelei sokkal kevésbé lesznek láthatóak.

2% fekete gyöngy kivonat: A gyöngyök királynőjének is hívják. Jól ismert nyugtató, hidratáló és regeneráló hatásáról, visszaadja az érett bőr számára a fiatalos ragyogást.

Hyaluronsav: Köszönhetően annak, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni, segít fenntartani az optimális hidratáltságot. Két különböző hyaluronsavat tettünk a krémbe: keresztkötéses hyaluronsavat, mely hatékonyan feltölti a ráncokat és hidratálja a bőrt, mely ennek köszönhetően friss megjelenésű lesz, valamint közepes molekulasúlyú hyaluronsavat, ami tökéletesen hidratál és megvédi a bőrt a kiszáradástól, javítja a rugalmasságát.

3% Repce olaj: Köszönhetően a magas E-vitamin és fitoszterol tartalmának kitűnően hidratálja a bőr lipidrétegét és javítja a bőrbarrier funkcióit.

Minden reggel és este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML