LUXURY CAVIAR

AKTÍV REGENERÁLÓ HATÁSÚ
ARCKRÉM KAVIÁRRAL 60+

A termékcsalád az értékes kaviár és fekete gyöngy hatóanyag kombinációján alapszik, melyet további értékes aktív összetevőkkel gazdagítottunk, amik hatékonyan küzdenek az öregedés jeleivel szemben és visszaállítják a bőr természetes, fiatalos ragyogását.

Hatás: A újrastrukturáló hatású arckrém gazdag formulájával visszaállítja a bőr feszességét és az érett bőr komfortérzetét. Teljeskörű nappali és éjszakai ápolást nyújt 60 év feletti nők részére.

2% kaviár kivonat: Aktív összetevő, mely gazdag értékes fehérjékben, lipidekben és vitaminokban, ennek köszönhetően hidratáló hatású és védi a bőrt a kiszáradástól, támogatja a regeneráló folyamatokat és küzd a szabadgyökökkel szemben. Sokoldalú jótékony hatásának köszönhetően az öregedés jelei sokkal kevésbé lesznek láthatóak.

2% fekete gyöngy kivonat: A gyöngyök királynőjének is hívják. Jól ismert nyugtató, hidratáló és regeneráló hatásáról, visszaadja az érett bőr számára a fiatalos ragyogást.

1,7% kollagén stimulátor komplex: Stimulálja a XVIII kollagén szintézisét, ami az egyetlen kollagén fajta, ami a bőr minden rétegében megtalálható. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét és simaságát.

4% kókusz olaj: Tökéletesen táplálja, hidratálja a bőrt, javítja a rugalmasságát. Erősíti az epidermisz lipidrétegét.

5% szkvalén: Megelőzi a epidermisz vízvesztését és visszaállítja az érett bőr puhaságát.

Minden reggel és este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML