LUXURY CAVIAR

BŐRSZERKEZET ÚJRASTRUKTURÁLÓ
HATÁSÚ ARCKRÉM KAVIÁRRAL 70+

A termékcsalád az értékes kaviár és fekete gyöngy hatóanyag kombinációján alapszik, melyet további értékes aktív összetevőkkel gazdagítottunk, amik hatékonyan küzdenek az öregedés jeleivel szemben és visszaállítják a bőr természetes, fiatalos ragyogását.

Hatás: A újrastrukturáló hatású arckrém gazdag formulájával visszaállítja a bőr feszességét és az érett bőr komfortérzetét. Teljeskörű nappali és éjszakai ápolást nyújt 70 év feletti nők részére.

2% kaviár kivonat: Aktív összetevő, mely gazdag értékes fehérjékben, lipidekben és vitaminokban, ennek köszönhetően hidratáló hatású és védi a bőrt a kiszáradástól, támogatja a regeneráló folyamatokat és küzd a szabadgyökökkel szemben. Sokoldalú jótékony hatásának köszönhetően az öregedés jelei sokkal kevésbé lesznek láthatóak.

2% fekete gyöngy kivonat: A gyöngyök királynőjének is hívják. Jól ismert nyugtató, hidratáló és regeneráló hatásáról, visszaadja az érett bőr számára a fiatalos ragyogást.

Sepilift DPHP: Védi az elasztinrostokat, támogatja a kollagénszintézist és semlegesíti az öregedést okozó szabadgyököket, ennek köszönhetően a bőr feszes és rugalmas lesz.

Argán olaj: Regeneráló és hidratáló hatású, véd a természetes vízvesztéstől, újjáépíti a lipidréteget.

5% REBUILDING komplex: Egy természetes összetevőkből álló komplex, avokádó és olíva olaj bázissal, mely gazdag fitoszterolokban, visszaadja a bőr komfortérzetét és lassítja az öregedési folyamatokat.

Minden reggel és este masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe.

50 ML