INSOMNIA

RAGYOGÁST HELYREÁLLÍTÓ
ENZIMES PEELING-PAKOLÁS

Amíg alszol, a bőröd olyan folyamatokon megy keresztül, amik szükségesek az egészségének és szépségének megóvásához. A Dermika Insomnia éjszakai ápolói olyan összetevőket tartalmaznak, melyektől a bőröd ragyogó, friss és fiatalos lesz reggelre. Az éjszakai arcápoló rituálék maximalizálják a regeneráló és a metabolikus folyamatokat, amelyek éjszaka zajlanak. Különös odafigyeléssel válogatták ki az összetevőket, melyek stimulálják a bőrmegújító és regeneráló folyamatokat.

Az Insomnia termékcsaládot a tested biológiai ritmusa ihlette. A biológiai óra számos regeneráló folyamatot szabályoz, így ameddig te alszol számos változás megy végbe benned. Ezért nagyon fontos, hogy az éjszakai bőrápolás ennek megfelelően alakítsuk ki:

– A sejtek regenerációja éjszaka a legintenzívebb, így fontos, hogy az éjszakai ápolónk a megfelelő aktív összetevőket tartalmazza.

– A szabadgyökök, melyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat, a nap végére a legkoncentráltabbak – éjszaka kell ezeket neutralizálni, hogy megelőzzük a korai bőröregedést.

– A gyulladást okozó receptorok száma ilyenkor magasabb, ezért éjszaka elengedhetetlen, hogy nyugtassuk az irritációkat.

Hatás: A peeling-pakolás eltávolítja a nap folyamán, az arcon felgyülemlett szennyeződéseket és sminket, felkészítve a bőrt az éjszakai arcápoláshoz.

Keratolin: Egy enzim, ami eltávolítja az elhalt hámréteget, tisztítja a pórusokat, így fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű lesz a bőr.

Holdkő: A varázslatokkal és titkokkal teli holdkő az álmok világába repít, harmonizálja az érzékeket.

Vidd fel az enzimes pakolást a megtisztított arcra, hagyd hatni 20 percig, majd mosd le vízzel és vigyél fel éjszakai arckrémet.

50 ML