INSOMNIA

NYUGTATÓ HATÁSÚ MICELLÁS
ARCLEMOSÓ FOLYADÉK

Amíg alszol, a bőröd olyan folyamatokon megy keresztül, amik szükségesek az egészségének és szépségének megóvásához. A Dermika Insomnia éjszakai ápolói olyan összetevőket tartalmaznak, melyektől a bőröd ragyogó, friss és fiatalos lesz reggelre. Az éjszakai arcápoló rituálék maximalizálják a regeneráló és a metabolikus folyamatokat, amelyek éjszaka zajlanak. Különös odafigyeléssel válogatták ki az összetevőket, melyek stimulálják a bőrmegújító és regeneráló folyamatokat.

Az Insomnia termékcsaládot a tested biológiai ritmusa ihlette. A biológiai óra számos regeneráló folyamatot szabályoz, így ameddig te alszol számos változás megy végbe benned. Ezért nagyon fontos, hogy az éjszakai bőrápolás ennek megfelelően alakítsuk ki:

– A sejtek regenerációja éjszaka a legintenzívebb, így fontos, hogy az éjszakai ápolónk a megfelelő aktív összetevőket tartalmazza.

– A szabadgyökök, melyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat, a nap végére a legkoncentráltabbak – éjszaka kell ezeket neutralizálni, hogy megelőzzük a korai bőröregedést.

– A gyulladást okozó receptorok száma ilyenkor magasabb, ezért éjszaka elengedhetetlen, hogy nyugtassuk az irritációkat.

Hatás: A micellás lemosóval könnyedén eltávolíthatod a nap folyamán az arcodon felgyülemlett szennyeződéseket.

Levendula hidrolátum: Kíméletes tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, puhítja a bőrt.

Micellák: Gyengéden, de hatékonyan távolítják el a sminket, így a bőr friss és készen áll az éjszakai ápolásra.

Panthenol: Nyugtató, irritációcsökkentő hatású.

Holdkő: A varázslatokkal és titkokkal teli holdkő az álmok világába repít, harmonizálja az érzékeket.

Vidd fel a folyadékot egy vattakorongra és körkörös mozdulatokkal távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket.

400 ML