INSOMNIA

HIDRATÁLÓ HATÁSÚ
SZÉPSÉG-SZÉRUM

Amíg alszol, a bőröd olyan folyamatokon megy keresztül, amik szükségesek az egészségének és szépségének megóvásához. A Dermika Insomnia éjszakai ápolói olyan összetevőket tartalmaznak, melyektől a bőröd ragyogó, friss és fiatalos lesz reggelre. Az éjszakai arcápoló rituálék maximalizálják a regeneráló és a metabolikus folyamatokat, amelyek éjszaka zajlanak. Különös odafigyeléssel válogatták ki az összetevőket, melyek stimulálják a bőrmegújító és regeneráló folyamatokat.

Az Insomnia termékcsaládot a tested biológiai ritmusa ihlette. A biológiai óra számos regeneráló folyamatot szabályoz, így ameddig te alszol számos változás megy végbe benned. Ezért nagyon fontos, hogy az éjszakai bőrápolás ennek megfelelően alakítsuk ki:

– A sejtek regenerációja éjszaka a legintenzívebb, így fontos, hogy az éjszakai ápolónk a megfelelő aktív összetevőket tartalmazza.

– A szabadgyökök, melyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat, a nap végére a legkoncentráltabbak – éjszaka kell ezeket neutralizálni, hogy megelőzzük a korai bőröregedést.

– A gyulladást okozó receptorok száma ilyenkor magasabb, ezért éjszaka elengedhetetlen, hogy nyugtassuk az irritációkat.

Hatás: A szérum intenzíven regenerálja a bőrt, elősegíti a regeneráló, tápláló folyamatokat és feszesítő hatású, visszaadja a bőr ragyogását.

Levendula hidrolátum: Kíméletes tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, puhítja a bőrt.

Softfeel komplex: Hidratálja a bőrt, mely hihetetlenül sima és puha tapintású lesz.

Holdkő: A varázslatokkal és titkokkal teli holdkő az álmok világába repít, harmonizálja az érzékeket.

Minden este masszírozd be a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe, majd használj utána arckrémet.

200 ML