PRECIOUS SKIN

RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPPALI
ARCKRÉM 60+ SPF 20 / UV+HEV

A Precious Skin termékcsalád ötvözi az arany alga és a zöld kaviár alga egyedülálló tulajdonságait, amit édes mandula olajjal gazdagítottunk, ami tovább fokozza a tápláló és regeneráló hatást. A kékfény elleni védelem és a benne található SPF 20 gondoskodik, hogy a bőr védve legyen az UV-sugárzástól és a monitorok és kijelzők fényétől, melyek felgyorsítják az öregedést.

Arany alga: Feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. Védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben, erősíti a lipidréteget.

Zöld kaviár: Ezt a moszatot tengeri szőlőnek és zöld kaviárnak is nevezik. C- és E-vitaminokban, valamint poliszacharidokban gazdag. Erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, javítja az epidermisz vízmegkötő képességét, védi bőrt a kiszáradástól.

Édes mandulaolaj: Hidratálja és táplálja a bőrt, köszönhetően linolsav tartalmának, ami szükséges a ceramid-1 szintéziséhez, regenerálja és erősíti a bőrbarriert.

Niacinamid: Stimulálja a kollagén és ceramidok szintézisét, javítja a hidratáltságot és csökkenti a bőr természetes vízvesztését.

Minden reggel masszírozza be a krémet a már megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe!

50 ML